Accommodatie

Het Landgoed Morgenstern bestaat uit 4 boerderijen. De eerste 2 zijn met elkaar verbonden en worden meestal verhuurd voor meerdaagse bijeenkomsten en activiteiten. Hier bevinden zich op de eerste verdieping ook de hotelfaciliteiten. In gebouw 3 zijn 2 grote zalen en het zwembad en in gebouw 4 zijn een kleine zaal en 10 hotelfaciliteiten te vinden.

Morgenstern onderscheid zich van andere conferentieoorden door het feit dat:

  • je als groep de hele locatie voor je alleen kan hebben,
  • je veel ruimte, privacy en veiligheid hebt,
  • er een unieke vorm van het gastvrouw en gastheerschap is,
  • je je echt thuis voelt,
  • er een voortreffelijke keuken aanwezig is.

In totaal zijn er 23 kamers met daarover verdeeld 38 bedden.

Gebouw 1 en 2

Gebouw 1 en 2
Gebouw 1 en 2

Begane grond; een grote, comfortabele woonkamer met een speksteenhaard en groot schaakbord. Een beetje klassiek ingericht. Een royale eetkamer voor de sfeervolle maaltijden en een grote zaal (70 m2) voor het plenaire werken. Afhankelijk van het doel kan het zaalmeubilair bestaan uit stoelen en tafels, yogazitkussens, massagematrassen, flipovers, whiteboard, beamer en diascherm. Er is ook een internetverbinding (wifi), zodat u met uw eigen laptop kunt inloggen.

Eerste etage gebouw 1 bevat hotelfaciliteiten; 7 kamers met 12 bedden.

Eerste etage gebouw 2 bevat hotelfaciliteiten; 5 kamers en 10 bedden.

 

Gebouw 3

Gebouw 3
Gebouw 3

Gebouw 3 staat helemaal apart van gebouw 1 en 2. Hier bevinden zich 2 grote zalen en het zwembad met turks bad. Het zwembad is voor elke gast van Landgoed Morgenstern toegankelijk. Het is een bijzonder gebouwd zwembad met warme kleuren, planten  en houten kunstwerken aan de wand.

Aan de achterzijde bevinden zich vanuit de zaal openslaande deuren naar het terras. De zijvleugel van het pand geeft uitzicht op de stenencirkel en de vuurplek.

 

Gebouw 4

Gebouw 4
Gebouw 4

Gebouw 4 staat tegenover gebouw 2 en 3. Het is in 2013 gebouwd door Hendriksen Eco-Bouw uit Ruurlo.

Alle materialen die gekozen zijn, zijn een combi van alle andere 3 de gebouwen. Hier bevindt zich 5 x een 1 persoonskamer en 5 x een 2 persoonskamer. Aan het eind van de gang is een kleine zaal die het mooiste uitzicht van alle gebouwen heeft; op de gehele schapenweide en het Barchemse bos.