Vergaderen

Bent u er klaar mee om in suffige zalen te vergaderen?
Het proces van vergaderen kan juist in een inspirerende omgeving veel optimaler en productiever verlopen als de plek klopt met wat je komt doen.

U kunt bij ons in alle rust vergaderen, zowel in kleine als grote groepen. U kunt ook in subgroepen werken in de verschillende ruimtes die Morgenstern bied. In alle ruimten kunt u gebruik maken van internet via WIFI.

Er zijn 4 grote zalen: in gebouw 2 een zaal van 100 M2  in prachtige boerderijstijl. In het derde gebouw zijn 2 zalen; een van 9 meter bij 7 meter en een van 15 meter bij 6 meter.In gebouw 4 een zaal vn 40m2.

In de pauzes kunt u weer fris en helder worden door een wandeling te maken in het aangelegen bosperceel, een potje jeu de boules te spelen, of even te gaan zwemmen in ons overdekte zwembad.

Voor vergaderingen maken wij een offerte op maat. Mocht u bijvoorbeeld elke maand 1 x willen vergaderen met een bepaalde groep dan maken wij een kortingsarrangement voor u.

Ook kunnen conferenties tot 150 personen worden gehouden op Landgoed Morgenstern. De persoonlijke benadering, ruimte, rust en privacy staan garant voor een geslaagde conferentie.