Vergaderen

Bent u er klaar mee om in suffige zalen te vergaderen?
Het proces van vergaderen kan juist in een inspirerende omgeving veel optimaler en productiever verlopen als de plek klopt met wat je komt doen. 

U kunt bij ons in alle rust vergaderen, zowel in kleine als grote groepen. U kunt ook in subgroepen werken in de verschillende ruimtes die Morgenstern te bieden heeft. Overal kunt u gebruik maken van internet via WIFI.

Wij beschikken over vier royale vergaderruimtes: in gebouw 2 een zaal van 100 m2  in sfeervolle boerderijstijl. In gebouw 3 zijn twee bijzonder vormgegeven ruimtes: een zaal van 63 m2 en een grotere zaal van 90 m2. Gebouw 4 beschikt over een kleine zaal van 40 m2 met een schitterend uitzicht op de schapenweide.

In de pauzes kunt u weer fris en helder worden door een wandeling te maken in het aangelegen bosperceel, een potje jeu de boules te spelen of even te gaan zwemmen in ons overdekte zwembad met zeer zuiver water. Maar u kunt ook even heerlijk ontspannen in onze grote, comfortabele woonkamer met speksteenhaard.

Voor vergaderingen maken wij een offerte op maat. Mocht u bijvoorbeeld maandelijks willen vergaderen met een bepaalde groep dan kunnen wij u een kortingsarrangement aanbieden.

Ook conferenties tot 150 personen kunnen worden gehouden op Landgoed Morgenstern. De persoonlijke en enthousiaste benadering, ruimte, rust, stilte en privacy staan garant voor een geslaagde conferentie.

Duurzaam vergaderen op ons mooie landgoed!